"In mijn opleidingen combineer ik twee dromen"

Davey Swinkels. Verzorgende-IG. Zorg en Welzijn.

Ik ben 22 jaar en heb heel wat opleidingen gevolgd voor ik echt wist wat ik wilde. Ben hier ooit begonnen op Veva om daarna over te stappen op zorg en welzijn. Ik heb tussendoor ook nog zes weken op een andere school in ’s-Hertogenbosch gezeten. Ook een prima school, alleen niet voor mij. Ik zorg graag voor anderen. Maar dan moet je wel voor jezelf kunnen zorgen en dat kon ik in Den Bosch niet.

Terug in Helmond werd ik met open armen ontvangen op het Zorg & Welzijn College. Hier is het klein, compact, veilig en vertrouwd. En de docenten zijn fijne en professionele mensen. Ze zijn niet alleen gericht op de leerstof maar ook op de student.

Ik loop nu stage bij Savant en werk vooral met bejaarden. Ik vind het hartstikke leuk om hen op een positieve manier te benaderen. En zij vinden het fijn om ook eens door een man verzorgd te worden.

Door mijn opleidingen combineer ik eigenlijk twee dromen. Het is mijn einddoel om verpleegkundige te worden bij defensie. De helft van mijn hart ligt bij de zorg en de andere helft bij vrede en veiligheid.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?