ditismbo

Evy Lamers Mbo-ambassadeur ROC Ter AA 2022

Evy Lamers, derdejaars student Onderwijsassistent bij Onderwijs & Kinderopvang College, is gisteren gekozen tot Mbo-ambassadeur ROC Ter AA 2022. Zij gaat ROC Ter AA vertegenwoordigen in de landelijke Mbo-ambassadeursverkiezing van ditismbo in mei.

Gisteren hebben de drie genomineerde studenten Astrid ten Hoeven (Zorg & Welzijn College), Exauce Paolo (Dienstverlening College) en Evy Lamers (Onderwijs & Kinderopvang College) een presentatie gehouden waarmee ze de jury moesten overtuigen wie onze ambassadeur 2022 zou gaan worden.

Dat bleek een lastige opgave, want alle drie de studenten kwamen met een vlammende presentatie en schitterden op een eigen manier. Astrid, de bbl-student die twee jaar geleden op 50-jarige leeftijd is begonnen met de opleiding Verzorgende-IG en uitblinkt op alle fronten. Exauce, de positieve en charmante verkoper die met een big smile z’n opleiding doet en een serieuze blik op de toekomst heeft als ondernemer en/of muziekmaker met z’n rap. En Evy, creatief en naast haar opleiding actief en maatschappelijk betrokken als vrijwilliger en zich inzet voor goede doelen. Op stage in het speciaal onderwijs precies op haar plek en zich verder wil ontwikkelen tot volwaardig collega in zorg of onderwijs.

Evy wil met het Ambassadeurschap nieuwe mensen leren kennen en laten zien dat doeners hard nodig zijn in de maatschappij! Go Evy!

Jaarlijks organiseert de MBO Raad  onder Dit is mbo de verkiezing voor dé landelijke Ambassadeur mbo. Deze wordt gekozen uit de deelnemende ambassadeurs: mbo’ers die laten horen en zien waarom het mbo voor hen en voor de maatschappij belangrijk is. Een ambassadeur staat voor het mbo en heeft een missie: het mbo op de kaart zetten.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?