Nog geen keuze gemaakt?

Ontdek ROC Ter AA!

Nog geen idee?
Maak een studiekeuzetest
Klik hier!

Open avonden gemist?

Wij zijn er voor jou

Heb jij je keuze nog niet gemaakt? Geen paniek, er zijn nog steeds allerlei mogelijkheden om jou te helpen met jouw studiekeuze. We zijn er voor je!

Persoonlijk gesprek
Praat deze week nog met een docent van de opleiding waar jij benieuwd naar bent. Dit zijn een-op-een-gesprekken, via beeldbellen of telefonisch. Je kunt over de opleiding vragen, over school of juist over jouw persoonlijke situatie. We nemen graag de tijd voor jou. Klik hier om een afspraak aan te vragen.

Meeloopdagen
Wil je ervaren hoe het is om bij ROC Ter AA te studeren? De meeste meeloopdagen mogen weer fysiek, dus loop een dagje mee! Zo krijg je een goede indruk van de opleiding, de docenten en studenten. Aanmelden voor een meeloopdag doe je hier.

Appen met een student of docent
Bij sommige opleidingen kun je appen met een docent of een student. Heb je een korte vraag of vind je het fijn om iemand van je eigen leeftijd te spreken? Dat kan, klik hier om te zien wie beschikbaar zijn.

Online en vip-rondleidingen
Wat ook nog kan is aansluiten bij een online vragenuur; of je aanmelden voor een vip-rondleiding bij Techniekcentrum Brainport! Klik hier om naar de activiteitenoverzicht te gaan en selecteer bij ‘soort activiteit’ ‘online voorlichting’ of ‘rondleiding’.

Meest gestelde vragen

De podcast geeft antwoord

Docent Harold Meulendijks en loopbaanadviseur Patrick Boggan hebben een podcast opgenomen waarin ze de meest gestelde vragen (én de antwoorden natuurlijk) bespreken die tijdens een Open dag of Open avond worden gesteld. Lekker te beluisteren tijdens je dagelijkse rondje wandelen, of bekijk het hele gesprek op youtube.

Online open dag in november gemist?

Kijk hier de presentaties terug

Heb je de online Open dag van zondag 15 november 2020 gemist? Alle presentaties kun je terugkijken. Met een klik op de link ben je weer helemaal bij!

bouw
business
dienstverlening
entree
onderwijs & kinderopvang
techniek & technologie
zorg & welzijn
vavo
algemeen oriënterend

(Presentaties design en ict niet beschikbaar)

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?