En dit zijn ze

onze skillsfinalisten!

Nog heel even en dan mogen deze studenten hun skills laten zien tijdens Skills the Finals in de Jaarbeurs in Utrecht. Donderdag 31 maart en vrijdag 1 april vind het Nederlands kampioenschap voor mbo-studenten hier plaats. Yino Krasnici (Tegelzetter, hier niet op de foto) was donderdag 24 en vrijdag 25 maart al aan zet bij het NK Tegelzetten op de locatie van BouwInfraCampus Helmond – de Peel. Mét succes want hij is bij de top drie geëindigd, vrijdag hoort hij bij de prijsuitreiking in de Jaarbeurs welke medaille hij mag omhangen.

Heel veel succes met de laatste voorbereidingen én tijdens de finale Thom Keizers (Applicatieontwikkelaar), Anouk van der Zanden (Onderwijsassistent), Bram van Heugten (Metselaar), Ralf van de Kerkhof (Installatietechniek) en Daan Litjens (Meubelmaker).

Skills Heroes
Skills Heroes zijn de vakwedstrijden voor het mbo. Binnen circa 50 verschillende wedstrijden kunnen mbo-studenten laten zien wat zij in hun mars hebben. Skills Heroes bestaat uit drie onderdelen: de voorronde op school, de kwalificatiewedstrijd en uiteindelijk de nationale finale. Deze vindt plaats tijdens Skills The Finals, het unieke beroepenevenement dat dit schooljaar plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht.

Meer weten over Skills The Finals?

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?