12 t/m 16 april 2021

Open avonden - op locatie!

Afspraak maken
Reserveer meteen!
Klik hier!

Kom binnen

Eindelijk is het zover: je kunt de school bezoeken. Van 12 tot en met 16 april openen onze colleges de deuren, voor jou. Dit doen we op afspraak, zodat we het veilig kunnen organiseren rond corona. Kom sfeer proeven en stel al je vragen.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer hier meteen je plek!

Kies het college dat je wilt bezoeken, een avond en tijd. We zitten die avond voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kun je je alleen aanmelden als je vierdejaars leerling bent en een studiekeuze moet maken. Je mag maximaal twee mensen meenemen naar je afspraak.

Binnenkijken in coronatijd
Om geen onnodige risico’s te nemen in coronatijd, werken we op afspraak. Op de avond zelf volg je een route, waarbij je verschillende keren plaatsneemt in een lokaal om een gesprek aan te gaan met bijvoorbeeld onze docenten of enkele studenten, die jou meer kunnen vertellen over de opleiding en de mogelijkheden. We zorgen ervoor dat je altijd en overal ruim voldoende afstand kunt houden en geen andere bezoekers tegenkomt.

Kun je niet wachten?

Ontdek ROC Ter AA nu al

Wil je niet zo lang wachten of ook op een  andere manier ROC Ter AA ontdekken? Dat kan op verschillende manieren.

Persoonlijk gesprek

Praat deze week nog met een docent van de opleiding waar jij benieuwd naar bent. Dit zijn een-op-een-gesprekken, via beeldbellen of telefonisch. Je kunt over de opleiding vragen, over school of juist over jouw persoonlijke situatie. We nemen graag de tijd voor jou. Klik hier om een afspraak aan te vragen.

Inloopspreekuren

Enkele opleidingen houden digitaal spreekuur. Klik hier om naar de activiteitenoverzicht te gaan en selecteer bij ‘soort activiteit’ ‘online voorlichting’.

Appen met een student of docent

Bij sommige opleidingen kun je nu al appen met een docent of een student. Heb je een korte vraag of vind je het fijn om iemand van je eigen leeftijd te spreken? Dat kan, klik hier om te zien wie beschikbaar zijn.

 

Studiekeuzetest

Weet je nog niet zeker welke opleiding bij jou past? Ontdek het, maak de studiekeuzetest.

Online open dag in november gemist?

Kijk hier de presentaties terug

Heb je de online Open dag van zondag 15 november 2020 gemist? Alle presentaties kun je terugkijken. Met een klik op de link ben je weer helemaal bij!

bouw
business
dienstverlening
entree
onderwijs & kinderopvang
techniek & technologie
zorg & welzijn
vavo
algemeen oriënterend

(Presentaties design en ict niet beschikbaar)

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?