9 november 2021

Tweede digitale Leer & Werk Markt

Op dinsdag 9 november 2021 vindt alweer de tweede Leer & Werk Markt plaats. Ook in onze regio zien we personeelstekorten in verschillende sectoren. De kwalificaties van werkzoekenden sluiten niet altijd meer aan op de wensen van de werkgevers. De oplossing ligt in het aantrekken van werkzoekenden met de juiste motivatie. Kennis kan vaak bijgeleerd worden. Vandaar dat Senzer, UWV, ROC ter AA en het Leerwerkloket Helmond – de Peel hun handen ineen hebben geslagen en de online Leer & Werk Markt organiseren op 9 november 2021.

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Vaak zijn ze bereid tijd te steken in een nieuwe medewerker door bijvoorbeeld het aanbieden van een opleiding, een certificaat, een praktijkverklaring, of door het bieden van extra begeleiding. Werkgevers kunnen hun bedrijf plus vacatures ‘in de etalage’ op de site van de Leer & Werk Markt zetten. Werkzoekenden kunnen zo inspiratie opdoen over werk, opleidingen, leerbanen én een kijkje in de keuken nemen bij bedrijven.

 

Het is ook mogelijk voor werkzoekenden om op een eenvoudige en informele manier te chatten met werkgevers uit te regio. Daarnaast kunnen werkzoekenden kledingadvies inwinnen voor tijdens sollicitaties en bestaat er de mogelijk om je CV op te frissen!

 

Aanmelden toppers

Heb jij toppers in jouw caseload die hierbij moeten zijn? Stuur ze dan zo snel mogelijk de uitnodiging zodat ze erbij zijn de 9e! Kom je zelf ook een kijkje nemen? Bezoek dan tussen 10.00 en 15.00 uur https://leer-en-werkmarkt.nl

 

Heb jij nog vragen over de Leer & Werk Markt? Neem dan contact op met j.aerts@roc-teraa.nl of mail naar info@leer-en-werkmarkt.nl.

 

Tot dan!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?