Kom jij ook naar de reünie?

Het alumni feest van ROC Ter AA

Voor oud-studenten en medewerkers van ROC Ter AA en alle voorgangers, zoals MTS, MEAO-MMO, Borchdyc, Elckerlyc College en Deeltijd Kort MBO Helmond.

Ter AA Connect nodigt je uit voor het alumni feest van ROC Ter AA!

De reünie vindt plaats op vrijdag 4 november vanaf 19.00 uur en wordt geopend door niemand minder dan Rico Verhoeven. De reünie wordt georganiseerd door Ter AA Connectde community waar oud-studenten, medewerkers en vrienden van Ter AA lid van kunnen worden.

De avond staat in het teken van elkaar ontmoeten en herinneringen ophalen. De avond wordt geopend door GLORY Heavyweight World Champion Kickboxing Rico Verhoeven. Rico geeft een presentatie over zijn carrière, wat zijn filosofie en invulling is van het beroep van professioneel sporter. Zijn drive en strategie, maar ook de balans tussen zijn sportieve en commerciële activiteiten komen aan bod. Na de lezing van Rico Verhoeven is er tijd voor een borrel en het weerzien van oud-studiegenoten en collega’s.

Niet alleen de oud-studenten en medewerkers van ROC Ter AA zijn uitgenodigd, maar ook de voorgangers, zoals MTS, MEAO-MMO, Borchdyc, Elckerlyc College en Deeltijd Kort MBO Helmond. Voor een volledig overzicht van de voorgangers verwijzen we je naar het schema onderaan deze pagina.

Tickets voor de reünie zijn te koop via Ticketview.
Voor de ticketprijs ontvang je twee consumptiebonnen.

Aanvang: 19.00 uur, je wordt verwelkomd met koffie/thee en iets lekkers
Start programma: 19.45 uur
Na aanschaf ticket ontvang je een aantal verificatievragen vanuit ROC Ter AA, zodat we zeker weten dat je oud-student of (voormalig) medewerker van Ter AA bent. Daarna is je inschrijving bevestigd.

Vragen? Mail naar communicatie@roc-teraa.nl.

 

Documenten

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?