Aanmelden schooljaar 2021 - 2022

Kom jij bij ons studeren?

Kijk hieronder voor meer informatie over aanmelden voor een opleiding of cursus.

Aanmelden mbo

Even opletten! Om je studie vanaf het begin succesvol te laten zijn, hebben we jouw digitaal doorstroomdossier nodig. Je vult dat zelf in. Er zijn twee opties:

  1. Zit je nu op de middelbare school? Kies hieronder voor de aanmeldknop in het gele vlak. Je hebt twee dingen nodig: je burgerservicenummer (BSN) en je leerlingnummer. Je kunt dan meteen inloggen op je doorstroomdossier. Invullen kost je ongeveer 25 minuten. Weet je niet wat je leerlingnummer is? Vraag het na bij je decaan of mentor. Na jouw aanmelding krijg je een uitnodiging voor een persoonlijk welkomstgesprek.
  2. Zit je nu niet op de middelbare school? Kies hieronder voor de aanmeldknop in het groene vlak. Je vult dan enkele persoonsgegevens in, waaronder je Burgerservicenummer (BSN) en je vooropleiding. Na jouw aanmelding krijg je van ons bericht over het invullen van het doorstroomdossier. Je krijgt ook een uitnodiging voor een persoonlijk welkomstgesprek.

Let op: vul altijd je privémailadres in, niet van school!

Lukt het digitaal niet? De mensen van ons Infopunt helpen je graag verder. Bel 0492 – 50 79 09.

Je zit WEL op de middelbare school

Aanmelden mbo met digitaal doorstroomdossier

Je zit NIET op de middelbare school

Aanmelden mbo zonder digitaal doorstroomdossier

Aanmelden inburgering

Wil je je aanmelden voor de inburgeringscursus, staatsexamencursus of alfabetiseringscursus? Download het Aanmeldformulier Inburgering. Vul het in en mail het naar inburgering@roc-teraa.nl.

Wil je je aanmelden voor ‘Voorbereiding op het examenonderdeel Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA)’ ? Download dan het Aanmeldformulier ONA. Vul het in en mail het naar inburgering@roc-teraa.nl

Hulp nodig bij het aanmelden of invullen van het formulier? Geen probleem. Bel met de mensen van ons Infopunt, telefoon: 0492 – 50 79 09.

Gratis cursus

Aanmelden taal en rekenen

Goed kunnen lezen, schrijven en rekenen is belangrijk voor iedereen. Ben je inwoner van Helmond, Deurne, Geldrop-Mierlo, Asten, Someren, Laarbeek of Gemert-Bakel? Dan betaalt de gemeente je taal- of rekencursus.

Download het aanmeldformulier (groene knop). Vul het in op een computer en stuur het als bijlage naar aanmeldenweb@roc-teraa.nl.

Hulp nodig bij invullen? Geen probleem. Kom naar ons Infopunt op de Keizerin Marialaan 2.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?