Studeren is leuk, dit is leuker

Leuke
evene­menten

Spannend en ontspannend

Kom naar Kabaal!
Scoor je ticket
Klik hier

Natuurlijk, de keuze voor een roc maak je vooral vanwege de kwaliteit van de opleiding. Maar de sfeer bepaalt of je je ook thuis voelt op school. Gave evenementen maken het verschil.

Drukstbezochte evenement

Kabaal

Kabaal is een muzikale happening. Studenten en docenten laten op het podium zien dat ze nog meer doen dan leren en lesgeven. Ze zingen, rappen en spelen de sterren van de hemel. Dit is al jaren het drukstbezochte evenement van ROC Ter AA.

MBO-ambassadeur

Veel mensen weten niet hoe belangrijk roc’s zijn. Bij ons en bij andere roc’s zoals Summa College, de Leijgraaf en Gilde Opleidingen worden de vakmensen van de toekomst opgeleid. Ruim 40% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft een mbo-opleiding gevolgd op een roc.

We mogen met z’n allen best wat trotser zijn op ons mbo. Vandaar de landelijke verkiezing MBO-ambassadeur. Elk jaar organiseren wij binnen ons roc een voorverkiezing. Ben jij de volgende kandidaat die gaat voor het ambassadeursschap?

De beste vakmensen

Skills

WorldSkills zijn de wereldkampioenschappen voor beroepen. Meer dan 1.600 jonge vakmensen strijden in verschillende vakgebieden tegen elkaar om de titel van beste vakman of vakvrouw ter wereld.

De laatste keer vond het plaats in Kazan, Rusland. Skills Team Nederland is het team van jonge vakmensen dat Nederland  vertegenwoordigt. Namens ROC Ter AA doen jaarlijks kampioenen mee.

Tegelzetter student roc ter aa

Taart en ijsjes

Als we iets te vieren hebben, doen we dat. Onze diploma-uitreikingen worden steeds feestelijker. Als de temperatuur boven de 30 graden komt, trakteren we op ijs voor alle studenten en medewerkers.

En taart is er als we weer een hele goede beoordeling krijgen in de MBO Keuzegids. We staan op plaats vier in de landelijke ranglijst, en zijn beste van Brabant en Limburg. Daar zijn we trots op.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?