Zin om een potje te gamen?

Gaming evenement

Zaterdag 28 oktober (van 10.00 uur tot 16.00 uur) wordt ROC Ter AA omgetoverd tot gaming arena. Samen met ESL Benelux organiseert Ter AA een gaming evenement. Tijdens deze dag kan je gezellig komen gamen. Kom je alleen of met vrienden? Voor alle leeftijden, iedereen is welkom.

Speel o.a. FIFA, Counter Strike, F1, League of Legends of Rocket League.

Naast ROC Ter AA en ESL zijn er ook andere organisaties aanwezig. Bekijk ze hieronder 👇🏼.

Schrijf je in via de link hierboven.

Vragen? Mail naar communicatie@roc-teraa.nl.

Politie Nederland

Zet jij de snelste tijd neer in één van de race-seats of daag jij de politie uit voor een potje Rocket League? Tijdens het event maak je kennis met de diverse games en de mensen achter het politie-uniform. Deze kans laat jij toch niet schieten?

HiPerks Foundation

Onbeperkt gamen, dat wil toch iedereen? De HiPerks Foundation zet gaming in als middel tegen eenzaamheid en inclusiviteit. Tijdens een demonstratie op het event laat Paul je kennismaken met de mogelijkheden en laat zien dat gaming geen grenzen kent.

HomeComputerMuseum

Altijd al kennis willen maken met de oorsprong van gaming? Dit is je kans! Speel klassieke games zoals Pacman, Pong, etc. samen met je vrienden. Het HomeComputerMuseum laat je kennis maken met de populairste games en gaming consoles.

ESL Benelux

Van grootschalige esports toernooien, tot gaming activaties voor diverse merken, ESL laat je graag kennismaken met de wereld van esports. Tijdens diverse game-sessies en een demonstratie van een livestream productie, ontdek jij meer van deze wereld.

ASML en PSV-esports

Daag jij de professionele esporters van PSV uit in een potje EA FC24? Op de stand van ASML kun jij je tegenover je vrienden bewijzen. Misschien word jij wel de beste FIFA-speler van ROC TER AA! ASML vertelt je daarnaast graag meer over de mogelijkheden om stage te lopen, of het vinden van je droombaan.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?