“Goede balans tussen werk en school”

Rychon Kartodikromo. Logistiek medewerker. Dienstverlening.

Ik volg de bbl-opleiding Logistiek medewerker. Elke woensdag zit ik op school en de andere vier dagen werk ik bij Schneider Electric in Venray. Daar voel ik me op mijn gemak. Ik heb privé best een moeilijke periode achter de rug. En als ik de hele week op school zou zitten ga ik piekeren. Nu heb ik een goede balans: het werk is heel relaxed, ik heb een inkomen en hoef ’s avonds of in het weekend niet te werken. Eigenlijk is er in het afgelopen jaar heel veel verbeterd in mijn leven.

We hebben ook een heel chille klas. Iedereen respecteert elkaar, we hebben veel lol maar als er aandacht moet zijn is er ook aandacht. Ik kom bij Schneider in de praktijk de begrippen tegen die ik op school geleerd heb. En dan krijgt het een plek. Dat helpt je dan weer bij het maken van toetsen.

Ik blijf de komende jaren werk en school met elkaar combineren. Ik wil ook hogerop komen. Ik zie jongens die begonnen bij de afdeling Packing nu opeens op kantoor zitten. Dat wil ik ook.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?