En dit zijn ze

onze skillsfinalisten!

Nog heel even en dan mogen deze studenten hun skills laten zien tijdens Skills the Finals in (o.a.) de RAI in Amsterdam. Donderdag 23 maart en vrijdag 24 maart vind het Nederlands kampioenschap voor mbo-studenten hier plaats. Allyssa van de Ven (Beveiligen) was donderdag 9 maart al aan zet bij het NK Beveiligen op locatie van Koning Willem I in Den Bosch. Niels Martens mag zich als runner-up voorbereiden op het NK Lassen op 16 en 17 maart bij ROC van Twente.

Heel veel succes met de laatste voorbereidingen én tijdens de finale Giel van Gorp (Applicatieontwikkelaar), Viggo Cortenbach (CNC Freezer),  Rick Kragten en Rowan Ordelman (Cyber Security), Jordy Hoebergen (ICT beheer), Bram van Heugten (Metselaar), Ilja Delisse (runner up Onderwijsassistent), Sil van de Goorberg (Sanitaire en verwarmingstechnicus), Melanie Peeters (Schilder) en Yino Krasnici (Tegelzetter).

Skills Heroes
Skills Heroes zijn de vakwedstrijden voor het mbo. Binnen circa 50 verschillende wedstrijden kunnen mbo-studenten laten zien wat zij in hun mars hebben. Skills Heroes bestaat uit drie onderdelen: de voorronde op school, de kwalificatiewedstrijd en uiteindelijk de nationale finale. Deze vindt plaats tijdens Skills The Finals, het unieke beroepenevenement dat dit schooljaar plaatsvindt in de RAI in Amsterdam.

Meer weten over Skills The Finals?

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?