Skills update

Ter AA gaat met groot team naar de finales!

Op 21 en 22 maart vinden de finales van Skills Heroes plaats in Den Bosch. Ter AA is een van de organiserende scholen, én deelnemend met een groot team finalisten! De komende weken houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen via deze nieuwsbrief.

Geweldig nieuws! Negen studenten van onze school hebben zich gekwalificeerd voor de landelijke finales van de Skills Heroes. Dit zijn de finalisten van Ter AA:

  • Abrar Suleiman (Helmond) – Web Developer
  • Bram van Heugten (Lierop) – Metselaar
  • Eryk Wojcieszak (Someren) – Elektrotechnicus gebouwen
  • Isa Kluijtmans (Beek en Donk) – Pedagogisch medewerker
  • Maud Bordat (Aarle-Rixtel) – Managementassistent
  • Rowan Ordelman (Eindhoven) en Niels Berkvens (Asten) – Cyber security
  • Viggo Cortenbach (Asten) – CNC Frezer
  • Willem van de Voort (Someren) – Tegelzetter

Wat zijn we trots op hen!

In de afgelopen tijd hebben zeventien studenten van ROC Ter AA meegedaan aan wedstrijden in verschillende sectoren door heel Nederland. Negen van hen zijn finalisten. Dat is meer dan de helft van het team dat namens onze school meedeed!

Bezoek hét beroepenevenement van Nederland
Skills Heroes is doen, beleven en ervaren! Scholieren ontdekken hier welke beroepen ze leuk vinden en doen belangrijke ervaring op voor hun toekomstige studiekeuze. Net als in de echte wereld wordt de praktijk van beroepen gepresenteerd in de LOB Experience met ruim negentig beroepenchallenges. Daarnaast gaan meer dan 600 finalisten uit het (v)mbo met elkaar de strijd aan in zestig vakwedstrijden: wie wordt de beste van Nederland in zijn of haar vakgebied? Wij hopen op studenten van ROC Ter Aa! Jij ook?

De finales vinden plaats in de Brabanthallen in Den Bosch op 21 en 22 maart. De winnaars van de Skills Finals gaan door naar de Worldskills in Lyon (Frankrijk), later dit jaar. Een grote kans voor onze studenten om zich te laten zien aan de wereld!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?