Woensdag 17 mei

Symposium 'Zorg' voor de toekomst

Meld je hier gratis aan

Symposium 'Zorg' voor de toekomst

Bijna dagelijks zien we nieuws voorbijkomen over onder andere AI (Artificial Intelligence) en GPT (Generative Pre-training Transformer). Daarnaast horen en lezen we veel over zorg en technologie. Wat is dit allemaal? En wat moet ik er als medewerker in de zorg en in het onderwijs mee?

Maatschappelijke- en technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en hebben veel invloed op ons dagelijks leven maar zeker voor ons werk binnen de gezondheidszorg en onderwijs. Technologie kan helpen om de kwaliteit van zorg en onderwijs te verbeteren, het werk te verlichten of om de werkprocessen efficiënter te laten verlopen. Maar misschien brengt het ook onzekerheden met zich mee, omdat je bijvoorbeeld niet goed weet wat technologie voor jou kan betekenen en je niet weet hoe je beroep er over 10 jaar uitziet door alle maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

  • Wil jij meer weten over hoe AI wordt toegepast in de onze samenleving?
  • Wat is de impact van AI in ons dagelijkse leven, werk en onderwijs?
  • Ben je ook zo benieuwd wat de brede gezondheidszorg en het onderwijs van andere goede ervaringspraktijken kunnen leren?
  • Hoe kijken zorginstellingen naar de technologische ontwikkeling binnen hun branche?
  • En ben je nieuwsgierig naar wat jij nog hebt te leren om ‘mee te kunnen’ in deze ontwikkelingen?

Ons doel is dat je na afloop van deze bijeenkomst een beeld hebt van wat maatschappelijke ontwikkelingen en technologie voor jou en je werk kan gaan betekenen en waar jij na deze dag nog meer van wilt weten of mee aan de slag te gaan.

Het volledige programma vind je hieronder.

Aanmelden kan via onderstaande knop of door een mail te sturen naar bpv.zorg.welzijn@roc-teraa.nl.

Het programma

13.00 – 13.30 uur – Inloop
13.00 – 13.45 uur – Opening symposium ‘Zorg’ voor de toekomst
13.45 – 14.30 uur – Lezing Ferry Hoes
14.45 – 15.30 uur – Lezing burau Strakz (Suzanne Verheijden)
15.45 – 16.30 uur – Workshops
16.30 – 17.00 uur – Waar ligt jouw uitdaging?
17.00 – 17.30 uur – Afsluiting met borrel

Ferry Hoes

Ferry Hoes is ondernemer, investeerder en Co-Founder van de Brand Humanizing Institute. Met dit bedrijf houdt Ferry zich bezig met onderzoek rondom het snijvlak tussen mensen en technologie (met name de rol van Automation en Artificial Intelligence) binnen organisaties.

Ferry onderscheidt zich als spreker door op een leuke en interactieve manier een verhaal te vertellen dat je met zachte hand dwingt om op een andere manier te kijken de inzet van zowel technologie als mensen, en de effecten daarvan op je organisatie.

Suzanne Verheijden

Suzanne verzorgt een enthousiaste en interactieve lezing met daarin onderwerpen zoals de zorg van de toekomst, en zoomt in op zorgtechnologie, de benodigde vaardigheden, kansen en uitdagingen. Doel is enthousiasmeren en laten zien wat er allemaal mogelijk is en wat dat betekent voor de medewerker. Suzanne combineert inhoud met humor en theorie met veel praktijk.

Workshops

Verschillende workshops aangeboden vanuit o.a. samenwerkende leerbedrijven en onderwijs. In kleine groepen gaan we tijdens de workshops aan de slag met thema’s gerelateerd aan ‘Zorg’ voor de toekomst. De verschillende workshops worden tijdens de opening van het symposium gepresenteerd en kunnen dan gekozen worden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?