Zes medailles Skills Finals

Negen studenten van Ter AA streden in de finale van Skills Heroes om de hoogste eer. Uiteindelijk mochten maar liefst zes studenten vandaag het erepodium op! Een uitmuntende prestatie in het landelijke vakmanschapsgeweld.

De sfeer zat er goed in afgelopen twee dagen in de Brabanthallen in Den Bosch. Zo’n 700 mbo-studenten en vmbo-leerlingen toonden hun vakmanschap tijdens de Skills Finals, waaronder negen studenten van Ter AA. Zes van hen kregen een medaille omgehangen!

Goud
Bram van Heugten uit Lierop in de categorie ‘Metselaar’

Zilver
Niels Berkvens uit Asten & Rowan Ordelman uit Eindhoven in de categorie ‘Cyber Security’
Maud Bordat uit Aarle-Rixtel in de categorie ‘Managementassistent’

Brons
Isa Kluijtmans uit Beek en Donk in de categorie ‘Pedagogisch medewerker’
Willem van de Voort uit Someren in de categorie ‘Tegelzetter’

Driemaal is scheepsrecht
Maud vloog als eerste haar begeleider Heidi Veltkamp om de hals. “Het was in één woord geweldig!”, zegt ze. “Het was een enorme ervaring, en dan ook nog een medaille winnen, dat is te gek!”, zegt Maud glunderend. Willem heeft ook de smaak te pakken: “Het is voor mij de eerste keer dat ik deelneem aan Skills, en meteen brons! Volgend jaar doe ik zeker weer mee!”

Voor Bram was het de derde keer dat hij het podium van Skills Heroes staat. Na twee zilveren medailles in de voorgaande jaren, kreeg hij dit jaar goud omgehangen. Nog enigszins beduusd van de winst: “Het ging goed, maar het was toch spannend. Je moet erg precies werken, terwijl de tijd loopt. Het is echt super om na het zilver nu goud te winnen!”

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?